Ne demek?

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Kullanma amacı: Yetişkin alışdataş merkezleri yahut stadyum kadar cıvıl cıvıl alanlarda ivedi çıkış bapsı skorsı henüz aşkın ve sık aralıklarda olmalıdır.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek rahatsızlık ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı düzen sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Horda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir devir aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne akıllıca panik pas kolu bulunmasıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile maslahatlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının kanatı dizi son mesabe farklı bedel skalasına sahiptir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina içi veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

1 mm Yangın Kapısı veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en yangın kapısı hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını yangın kapısı süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page